27 Şubat 2017 Pazartesi

İnternetten Pantolon Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

İnternetten Pantolon Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

İnternet'ten pantolon alırken dikkat edilecek en önemli husus pantolonun kendi vücudunuza uyup uymayacağı dır. Bunun için öncelikle vücut ölçünüzü bilmeniz gerekmektedir. Bunun için giydiğiniz herhangi bir pantolonun etiketine bakmanız yeterlidir.Bu etiket pantolonunuzun kemer bölümünün iç kısmında mevcuttur. Örnek bir etiket verecek olursak :


resimdeki örnek pantolon etiketinde ''size'' olarak ifade edilen bölüm beden ölçünüzdür. Tabi bu bilgi tek başına doğru ölçüde pantolonu sipariş etmeniz için yeterli değildir. 


Alacağanız Pantolonun Sadece Rengi Değil Tarzınıza Uygun Olup Olmadığından Emin Olun
Kimi markaların pantolonları üretim itibariyle dar kalıp veya bol kesim olabilir veya tamamen farklı bir ölçülendirme sistemi olabilir.  Bu sebeple ürün satım sayfasında ''Beden ölçüsü '' sekmesini mutlaka tıklayıp almak istediğiniz pantolonun kendi beden ölçünüze uyan ölçüyü bulunuz. Örnek beden ölçü tablosu aşağıdadır.

Alacağım Pantolon da beden ölçüsü yazmıyor onun yerine XS, S, M, L ,XL, XXL, XXXL gibi ölçüler  var. Hangisinin bedenime uygun olduğunu nasıl anlarım ?
Bununla ilgili olarak yukarıda bahsettiğimiz gibi satıcının beden tablosunu inceleyin. Örneğin aşağıdaki örnek beden ölçüsü tablosuna göre beden ölçünüz 50 ise bu M bedene tekabül etmektedir.
bu durumla ilgili olarak ürün satış sayfasında beden ölçüsü tablosu verilmektedir. ilgili ürünün beden ölçüsü sayfasını inceleyiniz. Bu tablo yoksa o internet sitesi sayfasının müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

ALACAĞINIZ PANTOLON USA ÜRETİMİ İSE DİKKAT!
Alacağınız pantolon USA (ABD) üretimi ise oradaki ölçü sistemi farklıdır. Beden tablosundan Türkiye beden ölçüleri ile kıyaslayarak kendi ölçünüzü bulun. Örnek tablomuzu inceleyin


ÜNLÜ MARKALARIN BEDEN ÖLÇÜLERİNİ TESPİT ETME
LC WAİKİKİ PANTOLONLARA KADIN BEDEN ÖLÇÜSÜNÜ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ
KOTON PANTOLONLARA KADIN BEDEN ÖLÇÜSÜNÜ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder